Selectia de camere supraveghere video

In contextul in care vreti sa veniti acasa cu cele mai bune camere supraveghere exterior verificati lista ce contine notiuni notiuni valoroase. In textul de mai jos vom descrie amanuntit elementele ajutatoare in selectia corecta a modelelor de camere supraveghere video.

1.Cat de calitative pot fi clipurile de la aceste camere supraveghere profesionale

De regula rezolutia detine un prim rol foarte important atunci cand vorbim despre finetea datelor numai ca nu este singurul lucru la care ar trebui sa va concentrati. Este indicat ca tipul de camera pe care vreti a dati banii sa fie capabila de face inregistrari video la cel putin 25 de fps-uri! Un alt sfat este sa nu va opriti la primul tip de camera supraveghere exterior iesit in cale si sa continuati sa va uitati la toate celelalte echipamente camere aflate la vanzare. Este important de stiut ca tipul de camera perfect are calitati de luat in calcul dupa cum urmeaza: afiseaza imagini color ori alb negru dupa nevoia dvs iar pe de alta parte dispune de performanta de a supraveghea pe timpul noptii.

2.Capacitatea de a surprinde detalii cand lumina este zero

Acest aspect este extrem de important mai ales daca sunteti preocupat de securitatea caminului in care locuiti dar si a afacerii cat timp este bezna. Pentru ca acest lucru sa fie posibil variantele de camere supraveghere ce vreti sa le amplasati este necesar sa fie dotate cu coroane de leduri IR. Altfel spus, indiferent de situatie camera supraveghere exterior va avea capacitatea de a surprinde informatii. Trecerea pe lumina infrarosie se face in mod automat deoare senzorul de lumina cu care vine camera echipat se va ocupa de acest aspect. Dupa cum ati vazut raufacatorii isi intensifica activitea pe intuneric pentru ca exista un risc extrem de mic in care cineva ar putea sa ii vada si de aceea ledurile ir au un rol bine definit in aceasta situatie.

3.Monitorizarea din alta locatie

Va sugeram sa detineti in permanenta informatii cu privire la activitatea desfasurata pe proprietatile pe care le aveti. Altfel spus intregul sistem de camere supraveghere exterior montat acasa sau la birou trebuie sa aiba capacitatea de a fi accesat din orice locatie la orice ora. In ultima perioada controlul din alta locatie se poate face cu ajutorul unui telefon mobil, o tableta, pc ori latop. Veti avea nevoie de un mic soft, intuitv de folosit, pentru a vedea activitatea desfasurata in timp real. In cazul in care vreti puteti accesa in acelasi timp inregistrari mai vechi.

4.Rezistenta dupa unu anumit timp

Este extrem de important ca astfel de camere supraveghere exterior trebuie sa reziste conditiilor meteo neprietenoase. Facem referire aici la vant ploaie zapada praf caldura si asa mai departe. Daca vreti sa fiti sigur ca modelele de camere supraveghere video achizitionate vor face fata cu brio conditiilor meteo de afara uitati-va daca au specificata clasa de protectie IP 66.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Selectia de camere supraveghere video&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s